2009 / Yeni Aktüel / Profiloplasty, Burun Estetiği Ve 3D Görüntüleme Sistemleri

ABD'de yaygın olarak kullanılan 3D Simülasyon Sistemi Vectra ile estetik yapılacak alanın sağ-sol ve yukarı aşağı profillerden bakıldığında nasıl görüntü vereceği hakkında kesin veri sağlamakatadır.

Dr Naci Çelik burun estetiğinde de profiloplasty yöntemi kullanmaktadır. Profiloplasty burun ile birlikte yüzün diğer uzuvlarını da değiştirme yöntemi. Yani küçülen burnunda çene çok geniş kalacaksa ya da elmacık kemiklerinde sorun var ise tek operasyonda bu değişiklikler yapılmaktadır.

Profiloplasty ile yüzün herhangi bir uzvundaki radikal değişikliğin diğer uzuvlarla uyumu efsanevi altın orana yaklaştırılması hedeflenmektedir. İşlemler bir defada olup biteceğinden hastaya da maliyeti düşük olmaktadır. Özellikle burun görünümünden dolayı şikayet nedeniyle başvuran hastalarda pekçok doktor, işlemin basitliği ver hastaya maliyet az olduğu için rhinoplasty ameliyatını öneriyor. Bu da estetik operasyonu geçirmesine rağmen hastanın hala kendisini daha güzel ve çekici ya da yakıcı ve cezbedici hissetmemesine ve yüze uygun olmayan yapay görünümlü bir burna sahip olmasına neden oluyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Estetik Yeniden Tanımlanıyor

Özellikle son birkaç yılda yüz anatomisinin daha iyi anlaşılmasıyla plastik cerrahiye yönelik yaklaşımlar ciddi olarak yenilendi.

Devamını Oku
RealDefinition Liposuction (Vaser) ile Atletik ve Estetik Vücut

Ameliyat sonrası hastaların yüzündeki şaşkınlık ifadesi çok hoşuma gidiyor. Yapmaktan çok keyif aldığım ameliyat RealDefinition (Vaser) ile vücudu daha atletik ve dolayısıyla estetik hale getirdiğimiz operasyonlar. RealDefinition (Vaser) ile bel, göğ

Devamını Oku
3D Görüntüleme Sistemi

Matrix Filminde Kullanılan 3D Görüntüleme Teknolojisi Sayesinde, Ameliyat Olmadan Önce Ameliyattan Sonraki Halinizi Görebilirsiniz.

Devamını Oku