Radyofrekans Enerjisi ile Cilt Yenileme ve Selülit Tedavisi

Cildinizin derin tabakalarındaki liflerin kollajen moleküllerinin kısalıp gerginleşmesini ve destek dokulardaki sarkıkları toparlayarak cildinizin eskisinden daha genç görünmesini sağlayan ve yalnızca tek se4ans uygulanan monopolar bir radyo frekans yöntemidir.                                                                                                                                                                                   

Minimum 20 dakikalık ve maksimum 2 saatlik tek bir seanslık sıkılaşma ve incelme sağlayan yöntem de diyebiliriz. Gözle görülen bir değişim yaşanmaktadır. Etkisi 6 ile 9 ay için artarak devam etmektedir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hürriyet / Erkeklerde Liposuction (RealDefinition) ile Vücut Şekillendirme

Realdefinition ile liposuction tekniğinde kadın ve erkeklerde farklı metodlarla fark amaçlar güdülerek yapılması gereken bir işlemdir. Realdefinition ile liposuctionda bir kadın hastada amaç daha yuvarlak hatlar pürüzsüz bir deri görüntüsü ve belli b

Devamını Oku
Profiloplasty Ne Demektir?

Profiloplasty kısaca tarif edecek olursak kişinin yandan görünümünü düzeltmek için uygulanan işlemlerin tümüdür. Elbette yandan görünümde asıl belirleyici faktör burun ve dolayısıyla burnu düzeltici işlem olan rhinoplasty (burun ameliyatı) 'dır.

Devamını Oku
Spring Thread Dinamik Askılama Yöntemi - Ameliyatsız Yüz Germe

Dr Naci Çelik, yüzümüzdeki yaşlı görüntünün ve sarkmaların nedeni, derideki gevşeme ve yağ yastıkçıklarının yer değiştirmesine bağlı deformasyonlardır. Bu deformasyonlar ağırlıklı olarak yüz gençtirme ameliyatları kapsamında yüz germe operasyonlarınd

Devamını Oku